Spiegelen met paarden

“Een paard is de spiegel voor ons onbewuste.”

De paarden zijn bijzonder goed in spiegelen en scannen continu hun omgeving. Hierdoor kunnen ze belangrijke signalen opvangen die voor hem en voor jou belangrijk zijn.

Door het paard in te zetten als co-coach is het mogelijk om op een pure manier naar jezelf te kijken en wat er daadwerkelijk van binnen gebeurt.

Spiegelen met paarden

“Het paard als spiegel brengt nieuwe inzichten en helpt je weer volledig te ontspannen en in je eigen kracht te staan.”

Het paard helpt jou op zijn manier en in zijn taal te ontspannen en te helen. Waarom? Omdat ze dat ook zo doen bij hun kudde genoten. Zodra jij de bak in stapt wordt je onderdeel van de kudde.
Als coach vertaal ik voor jou wat het paard je probeert te laten zien. Je zult zien dat je iedere sessie weer tot mooie en belangrijke inzichten komt.
De sessies zullen altijd naast het paard zijn en niet op het paard.

Rosa van Dam Paarden Coaching

Paardencoaching: Hoe werkt het?

Paarden zijn vluchtdieren en leven van nature in een kudde.
Om als kudde te kunnen vluchten voor gevaar is het belangrijk dat iedere kudde genoot gezond is om samen te kunnen overleven.
Paarden scannen daarom continu hun omgeving en ook elkaar.
Ze zijn in staat om ziekte (spanning) bij een kudde genoot aan te voelen en te helpen die spanning weer los te laten.
Als jij samen met het paard in de bak komt te staan, zal het paard jou eerst gaan scannen of jij voor hem veilig bent. Hij zal merken dat je geen bedreiging bent en ziet je vervolgens als een kudde genoot. Je vormt dus samen een mini kudde.
Vervolgens zal het paard scannen of er spanningen of blokkades zijn. Het paard weerspiegelt wat er bij jou speelt en ons onbewuste herkent deze signalen van het paard.
Als coach ben ik in staat om die reactie van het paard te interpreteren en te vertalen zodat het bij jou ook naar de oppervlakte komt.
Hierdoor krijg je inzicht in jouw spanningen en blokkades.
Het mooie van het paard is dat hij jouw spanningen ook over kan nemen, waardoor jij het kunt loslaten.
Dit is het natuurlijke proces van het paard in de kudde om met zijn allen gezond te blijven en samen te overleven.
Wij maken dankbaar gebruik van de natuurlijke gave van het paard om jou verder te helpen het beste uit jezelf te halen.

1 op 1 traject

€ 1497,- incl. BTW

Nu tijdelijk voor maar € 997,- incl. BTW

R

7 persoonlijke live sessies bij de paarden van max 90 minuten

R

Toegang tot de online academie: Manifesteren met paardencoaching met 7 modules waarmee je je dromen en doelen écht gaat realiseren

R
Je leert alle inzichten die je tijdens de live sessies hebt ontvangen integreren in je leven zodat je concrete stappen kunt gaan zetten
R
Je leert Life changing tools toe te passen die jou meteen in een hogere vibe zetten
R

Whatsapp support tijdens deze 4 maanden van mij

R
Een geweldig paard die je tijdens de sessie ondersteunt

Groepscoaching

€ 249,- incl. BTW

R

Tijdens een groepscoaching gaan we een dag aan de slag met jouw thema.

R

Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding en profiteert van de kracht van de groep.

R
Het zal een intensieve en gezellige dag worden met een overheerlijke lunch.
|

“Hi Rosa, Wat een super bijzondere ervaring was de paardencoach sessie gisteren. Dankjewel voor deze kans en ervaring.
Ik heb mooie inzichten gekregen en ik ben dankbaar voor de ontlading die ik ervaren heb (weer een stukje shit losgelaten :-D). Zo bijzonder wat het paard door zijn gedrag kon losmaken en laten inzien. Heel fijn ook hoe je deze ochtend hebt begeleid in alle rust en met volle aandacht. Ik heb ervan genoten. Dankjewel!!”

-Andrea

“Ik was onervaren en onwetend hoe coaching met paarden zou zijn. Ik was nieuwsgierig en heel benieuwd.
Wat ik ervan heb meegenomen is dat ik dacht veel op gevoel te doen maar dat in deze praktijkoefening met het paard dat nogal tegenviel. Het duurde heel lang voordat het paard reageerde en het bleef lang in een soort van scanstand staan.
Daar denk ik vaak aan terug. Weet de ander wat ze aan mij hebben? Moet ik misschien een stap extra zetten om de verbinding te maken?
Toen ik door de vragen van de coach uit mijn hoofd in mijn lijf stapte reageerde het paard pas…daar was wel een tijd voor nodig… Het was heel leerzaam en soms gebruik ik het en vraag me af of het paard zijn hoofd al gedraaid zou hebben.”

– Bea
Loopbaan- en vitaliteitscoach

En toen was de dag van paardencoaching aangebroken. En hoe mooi en bijzonder was het . Na 20 jaar weer dichtbij een paard zonder angst te durven staan. En door Rosa die de juiste vragen stelde en je op je gemak laat voelen kwamen er toch nog dingen naar boven waarvan ik dacht dat ik die al lang verwerkt had. Het paard liep weg , was geen verrassing voor mij , ik stapte te dichtbij en werd even heel hard met mijn eigen-wijsheid en koppigheid geconfronteerd . Wat een bijzondere ervaring dat een paard zoveel spanning kan overnemen. En wat een inzichten. Rosa en het paard nemen je mee op een soort naar “binnen toe reis” waar je gevoel en intuïtie gelijk spreekt en het paard het je laat zien . Ik ben zelf opgevoed met paarden en altijd bang voor geweest als ik er naast stond . Dat heb ik geen een seconde gehad . En sindsdien ben ik rustiger en is er een last van mijn schouders af gevallen . Ik mag zeker nog aan de bak met bepaalde dingen maar ik weet nu heel duidelijk welke. En ik dacht dat ik zo goed al naar mijn gevoel luisterde. Het was en is een zeer bijzondere en verrijkende ervaring geweest.

– Angelique
NLP Coach

Feel free to send me an email if you have any questions