Over mij

Wat je ook gelooft, je hebt altijd gelijk

Over mij

Mijn naam is Rosa van Dam, intuïtief paardencoach, NLP practitioner en een master in manifesteren.

Als je mij een aantal jaar geleden had verteld dat ik paardencoach zou worden, had ik je voor gek verklaard! Ik wilde het heel graag, maar ik zag geen enkele mogelijkheid dat dit me ooit zou gaan lukken. Zie “mijn reis” waarom.

Pas toen ik in aanraking kwam met de wet van aantrekkingskracht door het boek “The Secret” ben ik gaan ontdekken dat alles wat je wilt mogelijk is. Dit gun ik jou ook! En in een 1 op 1 traject help ik je hier bij.

Binnen een paar maanden had ik mijn droom gerealiseerd! Ik werd opgeleid tot paardencoach!

En binnen een jaar is mijn bedrijf ontstaan.

Paardencoaching & de wet van aantrekkingskracht hebben mij zoveel gebracht dat is onbeschrijfelijk. Bij de paardencoaching vind ik het iedere sessie weer zo mooi en bijzonder wat deze dieren voor ons kunnen betekenen.

Met mijn kennis en ervaring help ik jou ook graag op weg naar de leukste versie van jezelf. Alles is mogelijk! Zolang je er zelf van overtuigd bent kun jij het leven leiden dat je écht wilt.

Rosa van Dam coaching wie is Rosa van Dam

Mijn reis

Mijn ontdekkingstocht begon toen ik 24 jaar was en ik een cadeautje kreeg waar ik niet op zat te wachten. Ik belandde midden in een flinke burn-out van 2,5 jaar.

Ik werkte in de horeca, want dat was het enige wat uitzendbureau’s mij te bieden hadden. Ik wist helemaal niet dat er meer mogelijk was zonder opleiding! De norm is toch dat je een goede opleiding nodig hebt om een goed betaalde baan te krijgen?

Na mijn burn-out kreeg ik als kers op de taart het volgende cadeautje waar ik niet op zat te wachten. Ik kreeg de stempel CVS (chronisch vermoeidheid syndroom) en ervaarde chronische stress. Door de CVS specialisten werd mij verteld dat ik niet te genezen was. Ik moest er maar mee leren leven!
Toen ik dat bericht te horen kreeg kon ik nog geen uur wakker blijven zo moe en uitgeblust was ik.

Ik ben zo dankbaar dat ik eigenwijs ben en hier dus niet in wilde geloven! Ik ben er, zeker nu! echt heilig van overtuigd dat alles en iedereen te genezen is. Hoe ziek je ook bent. Zolang je er zelf van overtuigd bent is alles mogelijk.

Besef dat als ik geloofd had wat de specialisten mij vertelde, had ik de rest van mijn leven in bed gelegen.

Nu kan ik gewoon leven! Ik heb mijn eigen bedrijf en geniet van de energie die ik mag ervaren.

Vanuit deze levenservaring en met de mooie opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb, ben ik in staat om jou verder te helpen om dat te gaan doen wat jij écht wilt. Want echt waar lieve lezer. Nogmaals. Alles is mogelijk! Zolang jij er heilig van overtuigd bent dat het ook voor jou mogelijk is.

Rosa van Dam Paarden Coaching

Over mij als coach

Jouw manier van coachen: rust, to the point, snel tot de kern komen zonder extra’s erom heen. Gaf vertrouwd gevoel. Wineke

Je hebt een fijne manier van werken, houd goed oogcontact, het was voor mij heel waardevol. Elles

Wat ik opmerk bij jou als coach is dat je rustig begint en mij de tijd geeft om met antwoorden/opmerkingen te komen, totdat je voelt dat het klaar is. Dan wordt je duidelijk in je lichaamstaal en woorden, die zijn strenger. Je haalt daarmee de bullshit weg zodat de ander snel tot de kern komt.
Liefdevol en pittig waar nodig, zo zou ik je omschrijven als coach.Antoinet

Opleidingen en cursussen

Basis paardencoach, Systemisch paardencoach, Algemene coaching, Paardencoaching en trauma, NLP-practitioner, Master in manifesteren, 365 dagen succesvol

Hilmar

Rosa

Billie

Bur

Jerom

Spencer

Feel free to send me an email if you have any questions