You will never heal from chronic disease, the doctor said..
Guess what?

I believe and know you can!

With the right tools you can do anything you want!

I discovered that anything is possible when you know how to play with the Law of Attraction.

You will heal and live your dreams. I will guide you on this journey. There, where others stop, I will go further so you will live your dreamlife!

 

“When you really dare to look at yourself in the mirror, a whole new world opens up to you.”

Doing what makes you happy every day

Heb je ook dat gevoel dat je vast zit terwijl je weet dat er meer is?
Je verlangt enorm naar verandering maar je hebt geen idee hoe..
Je ervaart continu stress en als je zo doorgaat ben je bang om in een burn-out terecht te komen. Je slaapt namelijk ook nog eens slecht en je houdt zo geen energie meer over.

Je hebt een enorme behoefte naar meer ruimte en tijd voor jezelf en je weet eigenlijk ook niet zo goed meer wat je nu écht leuk vindt. Het enige wat je nu op dit moment weet is dat je het anders wilt.

Ik weet hoe je je voelt. De baan die je nu hebt ben je ook maar ingerold en eigenlijk past dit helemaal niet (meer) bij je. Al dat harde werken, klanten tevreden houden en de continue tijdsdruk.
Maar je mag niet klagen van jezelf en je omgeving want je hebt het toch goed voor elkaar!?

Je hebt je altijd groot gehouden en hebt doorgezet. Want dat ben je toch? Een doorzetter. Maar ergens diep van binnen weet je dat dit het niet is. Je verlangt naar rust, ruimte en verbinding en dat doen waar je vlammetje van gaat branden.

Ik help je graag

Ben je er helemaal klaar mee voor om nu écht voor jezelf te kiezen?

Met behulp van de paarden krijg jij heel mooi terug gespiegeld wat voor jou nu écht belangrijk is.

Paardencoaching, de wet van aantrekkingskracht en NLP is een gouden combinatie waardoor het niet anders kan dan dat je binnen no time level up gaat en volledig in je eigen kracht gaat staan.

Na de eerste sessie ervaar je al meer vrijheid, je voelt je krachtiger, meer ontspannen, je ervaart meer rust en je zult merken dat de dagen er na al van alles in beweging is gezet.

U

Leer ontdekken waar jouw eigen kracht zit die je mag gaan gebruiken

v

Samen met het paard help ik jouw vlammetje weer branden

Ontspan en heel je blokkades met behulp van het paard

Bonus: Online academie die je helpt je dromen écht te realiseren

1 op 1 coaching

Wil je écht grote stappen maken en level up gaan? Kijk dan of een 1 op 1 traject wat voor jou is.

Groeps Inzicht Sessies

Wil je samen met een groep vrienden/ familie/ collega’s/ gelijkgestemde ervaren wat paardencoaching voor je kan doen? Individuele sessies in een groep geven extra waarden, inzichten en natuurlijk gezelligheid.

Mijn Missie

Hoi, mijn naam is Rosa.

Ik geniet er echt van om mensen (weer) te zien stralen. Dat is toch wat je wilt? Genieten, lachen en stralen? De wereld om je heen is gelijk een heel stuk mooier en het mooie is je inspireert anderen hetzelfde te doen! Zo werkt het nu eenmaal. Ik zie zoveel mensen die té veel stress ervaren en daardoor helemaal vergeten waar hun passie nou eigenlijk ligt en wie ze in de kern zijn! Die mensen wil ik graag helpen weer bewust te worden van hun innerlijke glimlach en waar hun vlammetje nou écht van gaat branden.
Dit doe ik heel graag samen met de fijne coach paarden in Utrecht.

|

“Voor het eerst een paardencoaching sessie gedaan bij Spiegel InZicht. Ik vond het heel spannend om zo dichtbij een paard te staan, maar Rosa heeft ervoor gezorgd dat de sessie heel prettig verliep. Ik had nooit verwacht dat een paard op mijn spanningen en emoties kon reageren. Wat was het een bijzondere ervaring. Rosa is ook heel kundig, geduldig en kan het paard goed aanvoelen. Dankjewel voor deze ervaring.”

– Jennifer
Trainer Money Management

“Rosa heeft een fijne energie en een warme en open houding. Ze weet je meteen op je gemak te stellen. Het was een hele bijzondere ervaring en de sessie heeft mij duidelijke inzichten gegeven. Heel waardevol! Bedankt voor de sessie Rosa!”

– Marlot
Mindset coach

“Ik vond het erg bijzonder en mooi allemaal. Wat het paard liet zien en wat er gebeurde. Hele mooie ervaring/bewustwording.. Dankjewel hiervoor. De eerste dag stond mijn lijf op zijn kop merkte ik.. heeft veel impact gehad.. Ben er wel heel blij mee! Voel nu meer energie en voel me sterker. Dichter bij mezelf. Heel mooi wat er gebeurd is. Ben er erg blij mee!
Ik wil nog even zeggen dat ik je ook heel goed vond. Past ook echt bij je om dit te doen.
Op deze manier ga je nog veel mensen op weg helpen.”

– Bianca
Energetisch behandelaar voor dieren

En toen was de dag van paardencoaching aangebroken. En hoe mooi en bijzonder was het . Na 20 jaar weer dichtbij een paard zonder angst te durven staan. En door Rosa die de juiste vragen stelde en je op je gemak laat voelen kwamen er toch nog dingen naar boven waarvan ik dacht dat ik die al lang verwerkt had. Het paard liep weg , was geen verrassing voor mij , ik stapte te dichtbij en werd even heel hard met mijn eigen-wijsheid en koppigheid geconfronteerd . Wat een bijzondere ervaring dat een paard zoveel spanning kan overnemen. En wat een inzichten. Rosa en het paard nemen je mee op een soort naar “binnen toe reis” waar je gevoel en intuïtie gelijk spreekt en het paard het je laat zien . Ik ben zelf opgevoed met paarden en altijd bang voor geweest als ik er naast stond . Dat heb ik geen een seconde gehad . En sindsdien ben ik rustiger en is er een last van mijn schouders af gevallen . Ik mag zeker nog aan de bak met bepaalde dingen maar ik weet nu heel duidelijk welke. En ik dacht dat ik zo goed al naar mijn gevoel luisterde. Het was en is een zeer bijzondere en verrijkende ervaring geweest. 

Angelique

NLP Coach

Rosa heeft een hele dag georganiseerd voor mijn klanten. Meeste in de groep hadden nooit paardencoaching gedaan (inclusief ik) waardoor we niet zo goed wisten wat we konden verwachten. Maar Rosa hielp ons hier doorheen en legde alles rustig uit. Ik was als eerste aan de beurt en binnen een minuut kwamen de tranen. Er kwam direct een blokkade naar boven en dat was zo bijzonder om mee te maken. Hele ervaring heeft enorme indruk op me achter gelaten. Iedereen was onder de druk. We gingen allemaal weg met inzichten, met antwoorden en oplossingen. En we waren geactiveerd. Dank je wel Rosa en paarden dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt 💜

Dzanella

Manifestatie coach

Feel free to send me an email if you have any questions

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.