Health Retreat

“Een paard is de spiegel voor ons onbewuste.”

Paardencoaching

Tijden sessie bij het paard zul je ontdekken dat het paarde precies weet waar het voor jou over mag gaan. We denken vaak met ons hoofd dat we veel hebben verwerkt en opgelost en toch blijven we steeds tegen dezelfde problemen aanlopen.. Hierbij kunnen paarden jou heel goed helpen!

Terug in je lijf, ontspannen, vrijheid ervaren en eindelijk van die blokkade af.

Na een sessie zul je merken dat je je vrijer voelt, meer ontspannen en zin hebt om na het retreat weer met een frisse blik aan de slag te gaan.
*Je hebt geen ervaring met paarden nodig en de sessies zijn altijd naast het paard en niet op!

Spiegelen met paarden

“Het paard als spiegel brengt nieuwe inzichten en helpt je weer volledig te ontspannen en in je eigen kracht te staan.”

yoga

Bij Raja yoga (koniklijke yoga) zul je ontdekken dat yoga echt werkt voor onze fysieke én geestelijke gezondheid, die met elkaar samenwerken. Het zijn simpele maar zeer krachtige oefeningen.

Voor wie meer wil weten, is er op verzoek de mogelijkheid om een verdiepende satsang bij te wonen.

Naast 2 x yoga ontvang je ook:
2x stiltewandelingen aan het strand
2x sungazing + meditatie

Rosa van Dam Paarden Coaching

Balansbehandeling

De balansbehandeling is naast de paardencoaching en yoga een hele mooie aanvulling om meer uit je vakantie te halen.

Je kunt met deze behandeling in korte tijd veel spanning loslaten. Het haalt je uit de overleefstand, zodat je vanzelf terugkeert naar een natuurlijker evenwicht, waarin gezondheid en geluk gemakkelijker zijn te realiseren.

Tijdens de retraite kun je hier iedere dag gebruik van maken en in overleg zijn er zelfs meerdere sessies per dag mogelijk. Hierdoor kun je diepere lagen in jezelf aanboren en werkt het langer door.

vegan eten

Je bent wat je eet, deze kreet kennen we toch allemaal?

Wij van Andalusian Health Retreats zijn het erover eens dat het menselijk lichaam ’s werelds meest intelligente en wonderbaarlijke “machine” is en dat zij daadwerkelijk het resultaat is van wat ze binnenkrijgt.

Onze privé chef Antonio heeft iedere dag een thema om hier aan bij te dragen.
Gerechten zoals onze Vegan Spaanse paella, Indische dahl, Griekse moussaka, Marrokaanse couscous en onze Thaise curry als afsluiter.

Spiegelen met paarden

Locatie

Villa Beach ligt pal aan de zee aan de kust van Torre del Mar op 30 minuten van de luchthaven van Malaga.

Omringt door veel groen waar je heerlijk kunt ontspannen terwijl je naar het gezang van de tropische vogles luistert.

Bij aankomst zal je persoonlijk worden verwelkomd met een verfrissende virgin cocktail, geserveerd met een zelfgemaakte vegan taart om je vingers bij af te likken!

Rosa van Dam Paarden Coaching

De prijs en wat is in begrepen

– €1150,- gebaseerd op een eenpersoonskamer. Wil je met 2 komen of een kamer delen? Dan krijg je bijna 40% korting op je retreat!
– transfer van een naar het vliegveld
– 4 nachten in een strand villa
– opgemaakt bed met een set handdoeken en yoga mat
– 1 keer paardencoaching (bij de boeken)
 2 x stiltewandelingen op het strand
– 2 x sungazing + meditatie
– 4 x balansbehandelingen (bij te boeken)
– 2 x Royal yoga
– 4 x ontbijt, 3 x lunch, 4 keer avondeten(veganistisch)
– water, thee, virgin cocktails en snacks

|

“Hi Rosa, Wat een super bijzondere ervaring was de paardencoach sessie gisteren. Dankjewel voor deze kans en ervaring.
Ik heb mooie inzichten gekregen en ik ben dankbaar voor de ontlading die ik ervaren heb (weer een stukje shit losgelaten :-D). Zo bijzonder wat het paard door zijn gedrag kon losmaken en laten inzien. Heel fijn ook hoe je deze ochtend hebt begeleid in alle rust en met volle aandacht. Ik heb ervan genoten. Dankjewel!!”

-Andrea

“Ik was onervaren en onwetend hoe coaching met paarden zou zijn. Ik was nieuwsgierig en heel benieuwd.
Wat ik ervan heb meegenomen is dat ik dacht veel op gevoel te doen maar dat in deze praktijkoefening met het paard dat nogal tegenviel. Het duurde heel lang voordat het paard reageerde en het bleef lang in een soort van scanstand staan.
Daar denk ik vaak aan terug. Weet de ander wat ze aan mij hebben? Moet ik misschien een stap extra zetten om de verbinding te maken?
Toen ik door de vragen van de coach uit mijn hoofd in mijn lijf stapte reageerde het paard pas…daar was wel een tijd voor nodig… Het was heel leerzaam en soms gebruik ik het en vraag me af of het paard zijn hoofd al gedraaid zou hebben.”

– Bea
Loopbaan- en vitaliteitscoach

En toen was de dag van paardencoaching aangebroken. En hoe mooi en bijzonder was het . Na 20 jaar weer dichtbij een paard zonder angst te durven staan. En door Rosa die de juiste vragen stelde en je op je gemak laat voelen kwamen er toch nog dingen naar boven waarvan ik dacht dat ik die al lang verwerkt had. Het paard liep weg , was geen verrassing voor mij , ik stapte te dichtbij en werd even heel hard met mijn eigen-wijsheid en koppigheid geconfronteerd . Wat een bijzondere ervaring dat een paard zoveel spanning kan overnemen. En wat een inzichten. Rosa en het paard nemen je mee op een soort naar “binnen toe reis” waar je gevoel en intuïtie gelijk spreekt en het paard het je laat zien . Ik ben zelf opgevoed met paarden en altijd bang voor geweest als ik er naast stond . Dat heb ik geen een seconde gehad . En sindsdien ben ik rustiger en is er een last van mijn schouders af gevallen . Ik mag zeker nog aan de bak met bepaalde dingen maar ik weet nu heel duidelijk welke. En ik dacht dat ik zo goed al naar mijn gevoel luisterde. Het was en is een zeer bijzondere en verrijkende ervaring geweest.

– Angelique
NLP Coach

Neem contact op